Ragoût de lentilles

4.4 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 20 g d'huile d'olive
  • 170 g d'oignons coupés en quartiers
  • 150 g de carottes détaillées en morceaux (1-2 cm)
  • 40 g de céleri branche détaillé en morceaux (0,5-1 cm)
  • 1100 g d'eau
  • 2 c. à café de bouillon de légumes en pâte
  • 300 g de lentilles, sèches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 34.4 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 954.5 kJ / 228.1 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 36.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...