
Urządzenia i Akcesoria
Porc au caramel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'huile d'olive30 g
-
d'échine de porc, désossée en cubes (2 cm)600 g
-
de gingembre frais finement coupé15 g
-
de mélange quatre-épices2 g
-
de sauce soja25 g
-
de caramel liquide maison (voir conseil)100 g
-
de persil plat frais ciselé2 c. à soupe
-
de pistaches décortiquées, non salées grossièrement concassées40 - 50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
562.8 kcal /
2347.3 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
36.8 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Sód
463.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisson du sucre
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks