Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée, en cubes (2 cm)
-
15
g de gingembre frais, finement coupé
lub 5 g de gingembre moulu - 2 g de mélange quatre-épices
- 25 g de sauce soja
- 100 g de caramel liquide maison (voir conseil)
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 40 - 50 g de pistaches décortiquées, non salées, grossièrement concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 463.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porc au caramel
45 Min
Bœuf bourguignon
2 Std.
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1 Std. 15 Min
Poulpe grillé et pommes de terre
2 Std. 45 Min
Caramel liquide
25 Min
Crème anglaise
15 Min
Sauce béchamel
15 Min
Curry de poulet thaï express et riz basmati
40 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Meringue
10 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Rougail saucisse et riz
50 Min