Porc au caramel

Porc au caramel

4.5 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'échine de porc, désossée en cubes (2 cm)
    600 g
  • de gingembre frais finement coupé
    15 g
    5 g de gingembre moulu
  • de mélange quatre-épices
    2 g
  • de sauce soja
    25 g
  • de caramel liquide maison (voir conseil)
    100 g
  • de persil plat frais ciselé
    2 c. à soupe
  • de pistaches décortiquées, non salées grossièrement concassées
    40 - 50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 562.8 kcal / 2347.3 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 36.8 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 463.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...