Spaghetti au cerveau sanglant

Spaghetti au cerveau sanglant

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • 300 g de jambon de Parme coupé en fines tranches (env. 1 mm)
    300 g de jambon, coupé en fines tranches (env. 1 mm)
  • 200 g de parmesan coupé en morceaux
  • 200 g de mozzarella coupé en morceaux
  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 200 g de lardons (env. 5 mm)
  • 20 g de concentré de tomate
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de paprika
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 350 g de pâte sèche, type spaghetti
  • 2 œufs

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2002.3 mg
Białko 36.4 g
Kalorie 2454.4 kJ / 586.6 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 12.9 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...