Curried Prawns with Rice
TM6 TM5

Curried Prawns with Rice

3.2 (34 oceny)

Składniki

  • 50 g frozen green peas
  • 35 g curry powder
  • 150 g carrots, peeled, diced (1 cm)
  • 200 g rice
  • 2 medium eggs, lightly beaten
  • 1200 g water
  • 70 g onions, quartered
  • 10 g vegetable oil
    lub sunflower oil
  • 100 g raw tiger prawns, peeled, deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)
  • 30 g fresh pineapple, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp rice wine
  • 1 tsp fish sauce
  • ½ tsp fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1306 kJ / 312 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy