Urządzenia i Akcesoria
Curried Prawns with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1306 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Chicken Tagine
25 Min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 Std. 5 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Veracruz Fish
30 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Chicken and Cauliflower Curry
45 Min