Chocolat chaud sur bâtonnet

Chocolat chaud sur bâtonnet

4.8 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    600 g
  • de chocolat au lait détaillé en morceaux
    200 g
  • de cannelle en poudre
    2 c. à café
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    ¼ c. à café
  • de cacao en poudre
    30 g
  • miniguimauves à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 590.7 kcal / 2480.9 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 40.6 g
Węglowodany 49.8 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 24.5 g
Sód 62.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...