Chocolat chaud sur bâtonnet

Chocolat chaud sur bâtonnet

4.8 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • 600 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 200 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
  • 2 c. à café de cannelle en poudre
  • ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
  • 30 g de cacao en poudre
  • miniguimauves à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 62.3 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 2480.9 kJ / 590.7 kcal
Tłuszcz 40.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 24.5 g
Węglowodany 49.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...