![Pâte à tartiner aux speculoos Pâte à tartiner aux speculoos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aec90fc413708c0da37cb6466e37e872/Derivates/2501806af63aa846ddb97607f382883bf28cfada.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de biscuits speculoos
- 120 - 140 g de lait concentré non sucré (quantité à ajuster selon la consistance souhaitée)
- 15 g de miel d'acacia
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1256 kJ / 299 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Cheesecake aux speculoos
1h
Crème dessert aux speculoos
6h 20 min
Cheesecake speculoos et caramel
2 Std. 45 Min
Chocolat liégeois
4h 30min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 Std.
Jus de clémentine et carotte
10 min
Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon
1h
Galette des rois caramel et clémentine
3 godz. 20 min
Tuiles à la noix de coco et au sésame
30min
Chocolats de Pâques
15min
Jus de pommes
20min