Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'eau minérale
- 8 g levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 80, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de sel
- 75 g de chorizo, en petits dés
- 75 g d'emmental, en petits dés
- 75 g d'olives dénoyautées
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- eau (1 bol)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 880 kJ / 208 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche tressée
14小时 40 分钟
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 Min
Cheese naan indien
2h 40 min
Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar
35 Min
Boreks au fromage
35 Min
Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino
24 Std. 30 Min
Pâte à pizza italienne
2j 5 menit
Pain torsadé au kamut
4 godz. 10 min
Bouchées aux olives pimentées
30 min
Gâche vendéenne
12h 55min
Gougères au piment d'Espelette
1 godz. 5 min
Brioche Nanterre
4h 15 min