Longuets aux olives, chorizo et emmental

Longuets aux olives, chorizo et emmental

5.0 15 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions

Składniki

  • d'eau minérale
    350 g
  • levure boulangère fraîche émiettée
    8 g
  • de farine T 80, et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de sel
    10 g
  • de chorizo en petits dés
    75 g
  • d'emmental en petits dés
    75 g
  • d'olives dénoyautées
    75 g
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 208 kcal / 880 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...