Longuets aux olives, chorizo et emmental

Longuets aux olives, chorizo et emmental

4.9 17 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions

Składniki

  • 350 g d'eau minérale
  • 8 g levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine T 80, et un peu pour le plan de travail
  • 10 g de sel
  • 75 g de chorizo en petits dés
  • 75 g d'emmental en petits dés
  • 75 g d'olives dénoyautées
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 880 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...