Natilla (crème dessert à la cannelle)

Natilla (crème dessert à la cannelle)

3.9 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
5 portions

Składniki

  • de lait
    500 g
  • œufs
    3
  • de sucre en poudre
    90 g
  • de fécule de maïs
    15 g
  • de cannelle en poudre (opcjonalnie)
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 194.6 kcal / 814.1 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 25.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 101.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...