
Urządzenia i Akcesoria
Natilla (crème dessert à la cannelle)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
5 portions
Składniki
-
de lait500 g
-
œufs3
-
de sucre en poudre90 g
-
de fécule de maïs15 g
-
de cannelle en poudre (opcjonalnie)1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
194.6 kcal /
814.1 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
25.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
101.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade en Colombie
9 Przepisów
Francja
Francja