Urządzenia i Akcesoria
Natilla (crème dessert à la cannelle)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
5 portions
Składniki
-
500 g de lait
-
3 œufs
-
90 g de sucre en poudre
-
15 g de fécule de maïs
-
1 c. à café de cannelle en poudre (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
101.3 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
814.1 kJ /
194.6 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escapade en Colombie
9 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème dessert au sirop d'érable
20 min
Crème dessert à la chicorée
15 min
Riz zembrocal
55 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Mousse de banane au chocolat
2 godz. 20 min
Crème dessert citron et menthe
2 godz. 12 min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Croustillants à la noisette
45 min
Riz au lait de coco
40 min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Crème dessert au chocolat
25 min
Flan sans pâte
6 godz.