Fondant baulois aux pépites de caramel

Fondant baulois aux pépites de caramel

4.1 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
4 parts

Składniki

  • de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
    50 g
  • de chocolat noir pâtissier, en morceaux
    115 g
  • de beurre demi-sel en morceaux
    140 g
  • de sucre de canne
    145 g
  • œufs
    3
  • de farine
    20 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 451 kcal / 1877 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...