Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
- 115 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 145 g de sucre de canne
- 3 œufs
- 20 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1877 kJ / 451 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Jambalaya de poulet
40min
Frozé
25 Min
Fondant au chocolat
40min
Fondant au chocolat
40min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 Std. 30 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Gâteau moelleux au chocolat
40min
Coulant au chocolat
40min