![Fondant baulois aux pépites de caramel Fondant baulois aux pépites de caramel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0fd40702d6cda719787f01c21de7e14a/Derivates/88b9287498c97f4f8e15377e3da831ecf868114e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
- 115 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 145 g de sucre de canne
- 3 œufs
- 20 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1877 kJ / 451 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Muffins façon pizza
35 min
Feuilleté chantilly et fraise
1 Std. 15 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 Min
Cookie géant aux 3 chocolats
30 Min
Cheesecake speculoos et caramel
2ч. 45 мин.
Croustillant Carambar et Chamallows
35 min
Brookie aux noix
55 Min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 Min
Cheesecake à la fraise
13h 45min
Brownies aux noix de pécan
45 Min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Petits tigrés au chocolat
1 Std.