
Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin sliced (½ in.)16 oz
-
button mushrooms sliced3 ½ oz
-
dry vermouth2 ½ oz
-
whole milk3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
whole grain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
chicken stock cube1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
crème fraîche2 tbsp
-
corn starch1 heaping tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
226 kcal /
946 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Beef Stroganoff
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Berry Dream
10 min
Chicken Marsala
40 min