Pork Tenderloin with Mustard Sauce

Pork Tenderloin with Mustard Sauce

4.3 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • pork tenderloin sliced (½ in.)
    16 oz
  • button mushrooms sliced
    3 ½ oz
  • dry vermouth
    2 ½ oz
    2 ½ oz Madeira wine
  • whole milk
    3 ½ oz
  • yellow onions halved
    2 oz
  • garlic clove (opcjonalnie)
    1
  • whole grain mustard
    2 tsp
  • hot mustard
    1 tsp
  • chicken stock cube
    1
    1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • crème fraîche
    2 tbsp
    2 tbsp cream
  • corn starch
    1 heaping tbsp
  • fresh parsley to garnish
    2 - 3 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 226 kcal / 946 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...