Pork Tenderloin with Mustard Sauce
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Mustard Sauce

4.3 (30 ocen)

Składniki

  • 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
  • 3 ½ oz button mushrooms, sliced
  • 2 ½ oz dry vermouth
    lub 2 ½ oz Madeira wine
  • 3 ½ oz whole milk
  • 2 oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove (opcjonalnie)
  • 2 tsp whole grain mustard
  • 1 tsp hot mustard
  • 1 chicken stock cube
    lub 1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 2 tbsp crème fraîche
    lub 2 tbsp cream
  • 1 heaping tbsp corn starch
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
946 kJ / 226 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy