Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin sliced (½ in.)16 oz
-
button mushrooms sliced3 ½ oz
-
2 ½ oz Madeira winedry vermouth2 ½ oz
-
whole milk3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
whole grain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
1 heaping tsp homemade chicken stock pastechicken stock cube1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
2 tbsp creamcrème fraîche2 tbsp
-
corn starch1 heaping tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
946 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
1 godz.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min