Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz button mushrooms, sliced
-
2 ½
oz dry vermouth
lub 2 ½ oz Madeira wine - 3 ½ oz whole milk
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (opcjonalnie)
- 2 tsp whole grain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube
lub 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, to taste
-
2
tbsp crème fraîche
lub 2 tbsp cream - 1 heaping tbsp corn starch
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45 分钟
Lemon Chicken with Spring Onions
35 分钟
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 分钟
Chicken Stock Paste
45 分钟
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 分钟
Spicy Pork with Tomatoes
35 分钟
Beef Stroganoff
1小时
Italian Wedding Soup
1小时 15 分钟
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 分钟
Chicken Marsala
40 分钟
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 分钟