Urządzenia i Akcesoria
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
600 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)
-
50 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
400 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych400 g truskawek, świeżych
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
16 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1164.3 kJ /
278.3 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brzoskwiniowa melba (lodowy deser owocowy)
35 min
Spaghetti carbonara na samych żółtkach (TM7)
35 min
Pizza z makaronu spaghetti (TM7)
1 godz. 10 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Pulpety z ziemniakami w migdałowym sosie
1 godz. 20 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 min
Sałatka ze szpinakiem, rumienionymi krewetkami i owocami
15 min
Sałatka z makaronem orzo, serem feta i warzywami
30 min
Szybki deser owocowy
5 min
Sorbet z mrożonych owoców
5 min
Spaghetti aglio e olio (TM7)
35 min
Chałka z waniliową kruszonką
1 godz. 5 min