
Urządzenia i Akcesoria
Smoothie bowl z owoców z kompotu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
owoców z kompotu np. wydrylowanych wiśni, truskawek, śliwek, porzeczek150 g
-
jogurtu naturalnego150 - 200 g
-
masła orzechowego1 łyżeczka
-
miodu (opcjonalnie)10 g
-
owoce jagodowe, świeże np. maliny, truskawki, borówki, do podania
-
migdały, w płatkach do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
183.6 kcal /
768.4 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
21.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
85.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
8 Przepisów
Polska
Polska