Urządzenia i Akcesoria
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
Zoodles
-
carrot medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed340 g
-
zucchini medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width340 g
Ginger Chicken
-
sugar30 g
-
cornstarch1 tbsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
rice vinegar30 g
-
mirin30 g
-
tahini30 g
-
soy sauce85 g
-
cayenne pepper, dried, flake to taste1 - 2 tsp
-
chicken thigh, skinless, boneless organic, cut into pieces (10 cm)595 g
-
sesame oil1 tbsp
-
ginger, fresh peeled, cut into pieces30 g
-
jalapeño pepper stem removed, cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
water995 g
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
cilantro, fresh chopped, to garnish
-
green onion thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1547.4 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
1717.2 kJ /
410.4 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Turkey sloppy joes
40 min
Creole jambalaya
1 godz.