Urządzenia i Akcesoria
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
Zoodles
-
carrot medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed340 g
-
zucchini medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width340 g
Ginger Chicken
-
sugar30 g
-
cornstarch1 tbsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
rice vinegar30 g
-
mirin30 g
-
tahini30 g
-
soy sauce85 g
-
cayenne pepper, dried, flake to taste1 - 2 tsp
-
chicken thigh, skinless, boneless organic, cut into pieces (10 cm)595 g
-
sesame oil1 tbsp
-
ginger, fresh peeled, cut into pieces30 g
-
jalapeño pepper stem removed, cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
water995 g
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
cilantro, fresh chopped, to garnish
-
green onion thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1547.4 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
1717.2 kJ /
410.4 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Cheese Wiz
10 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Peeler Warm Potato Salad
45 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min