Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
broccoli cut into florets21 oz
-
water25 oz
-
salt½ tsp
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)18 oz
Cheese Sauce
-
blue cheese cut into pieces3 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.6 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1832.2 kJ /
437.9 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Pudding
1 godz. 10 min
Coleslaw
10 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Quiche Lorraine
50 min
Ratatouille
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Floating Islands
40 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Mashed Potatoes
50 min
Cauliflower Gratin
55 min