Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
broccoli cut into florets21 oz
-
water25 oz
-
salt½ tsp
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)18 oz
Cheese Sauce
-
blue cheese cut into pieces3 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.6 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1832.2 kJ /
437.9 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Pudding
1 godz. 10 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Apple Sauce
20 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Vegetable Soup
35 min
Ratatouille
40 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Cauliflower Gratin
55 min
Fruit Smoothie
5 min
Mashed Potatoes
50 min