Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
broccoli cut into florets21 oz
-
water25 oz
-
salt½ tsp
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)18 oz
Cheese Sauce
-
blue cheese cut into pieces3 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.6 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1832.2 kJ /
437.9 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Spinach and Eggs
35min
Ratatouille
40min
Mashed Potatoes
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Mushroom Risotto
30min
Spanish Rice
30min
Chicken Fricassee
50min
Cauliflower Cheese Bake
1h 25min
Cauliflower Gratin
55min