Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Broccoli and Potatoes
-
broccoli cut into florets21 oz
-
water25 oz
-
salt½ tsp
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)18 oz
Cheese Sauce
-
blue cheese cut into pieces3 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
unsalted butter2 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.6 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1832.2 kJ /
437.9 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Spinach and Eggs
35 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Apple Sauce
20 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Spanish Rice
30 min
Cauliflower Gratin
55 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Boiled Eggs
20 min
Whisked Egg Whites
5 min
Vegetable Soup
35 min
Mashed Potatoes
50 min