Urządzenia i Akcesoria
Biltmore Veal Fricassee
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pearl onions frozen6 oz
-
cremini mushrooms quartered6 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt½ tsp
-
ground white pepper to taste⅛ tsp
-
all-purpose flour2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
veal stock16 oz
-
veal cutlets cut into strips (1 in.)20 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
ground nutmeg1 pinch
-
lemon sliced, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
527 mg
Białko
25 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 Std. 15 Min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 Min
Leek Pie
1 Std. 45 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 Std. 45 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min