Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568 mg
Białko
13 g
Kalorie
1289 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Detox Water (Flat Belly)
25 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Beet Salad
15 min
Three Egg French Omelet
30 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min