Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568 mg
Białko
13 g
Kalorie
1289 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min
Three Egg French Omelet
30 min
Chicken Stock Paste
45 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Strawberry Crumble
40 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Blueberry Swirl Cheesecake
8 godz. 55 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Turmeric Gingerade
10 min
Immune Booster
5 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Lemon Garlic Broccoli
20 min