Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568 mg
Białko
13 g
Kalorie
1289 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Salad Sandwiches
25 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Blood Orange Margarita
15 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Deviled Eggs
20 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Cheese Biscuits
20 min
Chicken Fajita Soup
50 min