Egg Salad

Egg Salad

4.3 37 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • water
    35 oz
  • large eggs
    8
  • parsley leaves
    ½ oz
  • celery cut into pieces (½ in.)
    3 ½ oz
  • dill pickles cut into pieces (1 in.)
    4 oz
  • green onions cut into pieces (1 in.)
    1 ½ oz
  • mayonnaise
    3 oz
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • celery salt
    ½ tsp
  • bread, toasted
    12 slices

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 568 mg
Białko 13 g
Kalorie 1289 kJ / 308 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...