Egg Salad
TM6 TM5

Egg Salad

4.3 (36 ocen)

Składniki

  • 35 oz water
  • 8 large eggs
  • ½ oz parsley leaves
  • 3 ½ oz celery, cut into pieces (½ in.)
  • 4 oz dill pickles, cut into pieces (1 in.)
  • 1 ½ oz green onions, cut into pieces (1 in.)
  • 3 oz mayonnaise
  • 2 tsp Dijon mustard
  • ½ tsp celery salt
  • 12 slices bread, toasted

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1289 kJ / 308 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
2 g
Sód
568 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy