Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
568 mg
Białko
13 g
Kalorie
1289 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Bean Gremolata
25 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Collard Greens
1 godz. 5 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Shrimp and Grits
1 godz. 50 min
New England Clam Chowder
45 min