Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 oz
Składniki
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
85 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
207.3 kJ /
49.6 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
New England Clam Chowder
45 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Mashed Potatoes
50 min