Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 oz
Składniki
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
85 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
207.3 kJ /
49.6 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 godz.
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Mushroom Risotto
30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Mashed Potatoes
50 min
Creamed Spinach
30 min