Alberelli di cioccolato con gelatina ai lamponi

Alberelli di cioccolato con gelatina ai lamponi

4.0 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pezzo

Składniki

  • di zucchero
    30 g
  • di burro
    15 g
  • di confettura di lamponi
    25 g
  • tuorlo
    1
  • di gelatina in fogli
    3 g
  • di acqua
    1000 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    175 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 92 kcal / 386 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 6.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...