
Urządzenia i Akcesoria
Alberelli di cioccolato con gelatina ai lamponi
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pezzo
Składniki
-
di zucchero30 g
-
di burro15 g
-
di confettura di lamponi25 g
-
tuorlo1
-
di gelatina in fogli3 g
-
di acqua1000 g
-
di cioccolato fondente a pezzi175 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
92 kcal /
386 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
8.5 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
6.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Natale insieme
12 Przepisów
Włochy
Włochy