Alberelli di cioccolato con gelatina ai lamponi

Alberelli di cioccolato con gelatina ai lamponi

4.0 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pezzo

Składniki

  • 30 g di zucchero
  • 15 g di burro
  • 25 g di confettura di lamponi
  • 1 tuorlo
  • 3 g di gelatina in fogli
  • 1000 g di acqua
  • 175 g di cioccolato fondente a pezzi

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 6.2 mg
Białko 1.1 g
Kalorie 386 kJ / 92 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...