
Urządzenia i Akcesoria
Parfait alla lavanda e miele
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz.
12 fette
Składniki
Base
-
di biscotti tipo Digestive, a pezzi100 g
-
di burro a tocchetti40 g
-
di miele5 g
Gelato alla lavanda
-
tuorlo1
-
di latte intero500 g
-
di miele30 g
-
fiori di lavanda secchi, interi40 - 50
-
di zucchero120 g
-
di panna (min. 30% di grassi)300 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
217.8 kcal /
911.5 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Sód
79.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Elegante freschezza
15 Przepisów
Włochy
Włochy