Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1460 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 0
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 5.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farina di ceci
45 Min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane ai cereali con i semi
3sa 10 dk
Brownies ai fagioli neri
25h 20min
Pane arabo
3sa 30 dk
Pane ebraico (Challah)
3sa 30 dk
Ma'amoul
2h
Pane integrale con crema spalmabile al formaggio e polpette di pollo
2h
Filone di segale
4 Std.
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane Roti
1h
Pane naan
3sa 10 dk