Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di uva passa
- 45 g di albicocche secche denocciolate
- 60 g di fichi secchi
- 130 g di acqua
- 160 g di latte
- 160 g di yogurt greco
- 1 cucchiaio di miele
- 20 g di lievito di birra fresco
- 20 g di olio di semi di girasole
- 600 g di farina tipo 00
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1312.7 kJ / 313.7 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 63.2 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1065.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barrette di farina d'avena e mirtilli
1h
Cornetto di Matera
4 godz. 30 min
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Brak ocen
Pane agli spinaci
3h
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Biscotti e cucchiaini per caffè
Brak ocen
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1 godz. 45 min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Crostata ai cachi freschi
1h
Pane dolce per la colazione
1h 30min
Treccine allo yogurt
6h 30min