韓式馬鈴薯排骨鍋

韓式馬鈴薯排骨鍋

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份

Składniki

  • 排骨 ,大塊帶肉,泡水30分鐘去除雜味,瀝乾
    600 克
  • 大白菜
    400 克
  • 蒜頭
    11 克
  • 白芝麻 ,(詳見要訣)
    8 克
  • 韓國辣椒粉 ,(粗)
    10 克
  • 韓國辣椒醬
    15 克
  • 魚露
    15 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1350 克
  • ,切片
    7 克
  • 乾香菇 ,洗淨
    2 朵
  • 青蔥 ,切段
    25 克
  • 韓式大醬
    20 克
  • 馬鈴薯 ,對切半
    2 顆
  • 黃豆芽
    100 克
  • 金針菇
    1 包
  • 白飯

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 601 kcal / 2514.7 kJ
Białko 33.9 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 31.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Sód 872.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...