
Urządzenia i Akcesoria
韓式馬鈴薯排骨鍋
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
排骨 ,大塊帶肉,泡水30分鐘去除雜味,瀝乾600 克
-
大白菜400 克
-
蒜頭11 克
-
白芝麻 ,(詳見要訣)8 克
-
韓國辣椒粉 ,(粗)10 克
-
韓國辣椒醬15 克
-
魚露15 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
水1350 克
-
薑 ,切片7 克
-
乾香菇 ,洗淨2 朵
-
青蔥 ,切段25 克
-
韓式大醬20 克
-
馬鈴薯 ,對切半2 顆
-
黃豆芽100 克
-
金針菇1 包
-
白飯
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
601 kcal /
2514.7 kJ
Białko
33.9 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
31.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Sód
872.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

五星鍋物
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan