
Urządzenia i Akcesoria
四川水煮魚
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
水850 克
-
白肉魚片 ,厚度約2-2.5公分400 克
-
米酒1 大匙
-
玉米粉1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
黑豆芽180 克
-
寬冬粉1 把
-
油120 克
-
花椒粒1 大匙
-
乾辣椒9 克
-
桂皮1 小塊
-
八角2 個
-
乾月桂葉2 片
-
薑 ,切片5 克
-
蒜頭5 克
-
辣豆瓣醬2 大匙
-
醬油2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
青蔥 ,切蔥花30 克
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
1799 kcal /
7520 kJ
Białko
96 g
Tłuszcz
128.7 g
Węglowodany
68.9 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
232.9 g
Sód
3738.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘快手菜
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan