
Urządzenia i Akcesoria
韓式炸醬麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
馬鈴薯麵條
-
水550 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切丁(約1公分)100 克
-
中筋麵粉200 克
-
日本太白粉 ,需多備一些撒粉用35 克
-
鹽1 茶匙
韓式炸醬麵
-
日本太白粉15 克
-
水1300 克
-
油50 克
-
豬肉,去筋 ,切丁(約1公分)80 克
-
韓式春醬60 克
-
黑糖60 克
-
醬油2 茶匙
-
洋蔥 ,切小丁(約1公分)120 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)80 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切丁(約1.5公分)100 克
-
小黃瓜 ,切絲30 克
-
白芝麻5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
491.5 kcal /
2054.8 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
63.8 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

韓國人天天吃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan