巴提雞
TM31 TM5 TM6

巴提雞

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 200 克 紫洋蔥, 切塊
  • 5 粒 蒜頭
  • 10 克 薑
  • 80 克 油
  • 2 茶匙 孜然粉
  • 2 茶匙 香菜粉 (芫荽粉)
  • 1 茶匙 薑黃粉
  • ½ 茶匙 辣椒粉
  • 1 茶匙 鹽
  • 150 克 水
  • 450 克 罐裝碎蕃茄
  • 800 克 去骨去皮雞腿肉, 切塊(5公分)
  • 1 顆 青椒, 去籽切丁
  • 1 - 2 根. 新鮮青辣椒, 去籽切碎
  • 6 - 8 根 新鮮香菜, 只取葉子
  • 2 根 蔥, 切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1814 kJ / 433 kcal
Białko
27.757 g
Węglowodany
27.403 g
Tłuszcz
23.658 g
Błonnik
2.996 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy