
Urządzenia i Akcesoria
Torta de abóbora de Halloween
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fatias
Składniki
Massa
-
farinha de trigo mais q. b. para polvilhar300 g
-
manteiga em pedaços150 g
-
sal1 c. chá de
-
água100 g
Recheio
-
abóbora de pescoço em pedaços500 g
-
batatas descascadas e fatiadas (1 cm)500 g
-
leite200 g
-
manteiga30 g
-
sal5 g
-
noz-moscada, moída1 pitada
Montagem
-
farinha de trigo para polvilharq.b.
-
queijo Taleggio fatiado150 g
-
presunto cozido fatiado150 g
Wartości odżywcze na 1 fatia
Kalorie
314 kcal /
1313.7 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
30.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Sód
811.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Halloween
7 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy