Massa de focaccia e pizza
TM5 TM6

Massa de focaccia e pizza

(Brak ocen)

Składniki

  • 250 g água, em temperatura ambiente
  • 30 g azeite de oliva extra virgem, mais q.b. para untar
  • 1 c. chá de açúcar
  • 1 c. chá de sal
  • 400 g farinha de trigo
  • 8 g fermento biológico seco
    lub 15 g fermento biológico fresco, esfarelado

Wartości odżywcze
na 8 fatias
Kalorie
7358.9 kJ / 1758.8 kcal
Białko
44.4 g
Węglowodany
311.5 g
Tłuszcz
34.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
13 g
Sód
2348.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy