Massa de focaccia e pizza

Massa de focaccia e pizza

5.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fatias

Składniki

  • água em temperatura ambiente
    250 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar
    30 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha de trigo
    400 g
  • fermento biológico seco
    8 g
    15 g fermento biológico fresco, esfarelado

Wartości odżywcze na 8 fatias

Kalorie 1758.8 kcal / 7358.9 kJ
Białko 44.4 g
Tłuszcz 34.3 g
Węglowodany 311.5 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 2348.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...