
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g parmesan coupée en morceaux
-
30
g d'échalotes
lub 30 gramme oignon - 30 g de beurre non salé
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- 325 g riz spécial risotto, type arborio (par exemple, Arborio)
- 60 g vin blanc sec
- 1 - 2 c. à soupe bouillon de légumes en pâte (voir Conseil)
- 255 g champignon frais en tranches
- 700 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 462.2 kcal / 1933.8 kJ
- Białko
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Węglowodany
- 69.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Sód
- 110.6 mg