Focaccia

Focaccia

5.0 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portion

Składniki

  • de farine à pain
    500 g
  • de sucre (facultatif)
    1 c. à thé
  • levure boulangère sèche
    1 ½ c. à thé
    30 g de levure fraîche
  • d'huile d'olive plus un supplément pour graisser et arroser
    30 g
  • d'eau tiède plus un supplément pour saupoudrer
    340 g
  • du sel fin
    1 c. à thé
  • de tomates cerises coupées en deux
    30
  • de romarin frais haché
    2 c. à soupe
  • gros sel de mer
    1 c. à thé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 182.2 kcal / 762.4 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 32.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 354.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...