Biscuits au pain d'épices sans gluten

Biscuits au pain d'épices sans gluten

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
24 portions

Składniki

Biscuits au pain d'épices
  • de beurre en morceaux
    100 g
  • de sirop de sucre roux
    50 g
  • de sucre brun
    100 g
  • oeuf
    1
  • de farine à pain sans gluten fermentante
    60 g
  • de farine sans gluten
    180 g
  • de farine de noix de coco
    40 g
  • de farine de marante et un peu plus pour travailler la pâte
    30 g
  • de levure, sans gluten
    1 c. à café
  • de gingembre moulu
    3 c. à café
  • de mélange d'épices
    1 c. à café
Glaçage royal
  • de sucre
    240 g
  • blanc d'oeuf
    1
  • de jus de citron
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 142.3 kcal / 597.7 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 3.7 g
Węglowodany 26.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 26.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...