Biscuits au pain d'épices sans gluten

Biscuits au pain d'épices sans gluten

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
24 portions

Składniki

Biscuits au pain d'épices
  • 100 g de beurre en morceaux
  • 50 g de sirop de sucre roux
  • 100 g de sucre brun
  • 1 œuf
  • 60 g de farine à pain sans gluten fermentante
  • 180 g de farine sans gluten
  • 40 g de farine de noix de coco
  • 30 g de farine de marante et un peu plus pour travailler la pâte
  • 1 c. à café de levure, sans gluten
  • 3 c. à café de gingembre moulu
  • 1 c. à café de mélange d'épices
Glaçage royal
  • 240 g de sucre
  • 1 de blancs d'œufs
  • ½ c. à café jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 26.2 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 597.7 kJ / 142.3 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 26.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...