Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fond de gâteau
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de biscuits (Digestives)
- 30 g de sucre
Coulis de fruits rouges
- 200 g de baies fraîches variées
- 80 g de sucre
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
Crème au fromage frais
- 750 g de fromage frais à tartiner
- 120 g de crème entière
- 220 g de sucre
- 1 gousse de vanille, la pulpe uniquement
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 2214.7 kJ / 529.3 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 47.8 g
- Tłuszcz
- 34.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Teriyaki
45min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Lasagnes
2h
Pains Naan à la coriandre
1 Std. 15 Min
Cake au citron
1 godz. 5 min
Butter Chicken
50min
Soupe thaïe aux nouilles
35min
Panna cotta
6h 15 min
Quick Indian Butter Chicken
45min
Crevettes au curry
35min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4h 35min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min