Pain garni de ragoût de veau

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de farine de blé
    50 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre noir, moulu
    1 pincée
  • de veau en cubes (env. 5 cm)
    800 g
  • de coriandre, fraîche effeuillée
    10 g
  • de persil frais effeuillé
    10 g
  • de basilic frais effeuillé
    10 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de lardons
    200 g
  • d'oignons en quartiers
    500 g
  • de rhum blanc
    40 g
    40 g d'eau-de-vie
  • de tomates en morceaux (2 cm)
    150 g
  • d'oignons en botte en anneaux fins
    100 g
  • de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (romarin, menthe et thym, voir conseil)
    25 g
  • de vin rouge, sec
    100 g
  • de fond de bœuf
    300 g
  • pain de seigle (environ 1000 g)
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 884 kcal / 3696 kJ
Białko 65 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 159 g
Błonnik 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie