
Urządzenia i Akcesoria
Bûche glacée au pralin d'amande
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
8 parts
Składniki
-
d'amandes émondées150 g
-
de sucre en poudre250 g
-
de beurre doux30 g
-
de jus de citron1 c. à café
-
d'eau1070 g
-
de vinaigre50 g
-
de chocolat noir en morceaux250 g
-
de crème liquide 35% m.g. bien froide (type Fleurette)400 g
-
de lait concentré sucré270 g
-
sucre glace pour la finition
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
837 kcal /
3504 kJ
Białko
11.6 g
Tłuszcz
55.1 g
Węglowodany
78.1 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
28.3 g
Sód
83.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un Noël enchanté
8 Przepisów
Francja
Francja