Glace à la violette

Glace à la violette

4.4 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
850 g

Składniki

La veille
  • 4 jaunes d'œufs
  • 20 g de sucre en poudre
  • 500 g de lait entier
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 20 gouttes de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de sirop de violette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 42.6 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 748.5 kJ / 178.9 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...