Glace à la violette

Glace à la violette

4.3 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
850 g

Składniki

La veille
  • jaunes d'œufs
    4
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de lait entier
    500 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
    20 gouttes
  • de sirop de violette
    150 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 178.9 kcal / 748.5 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 12.6 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 42.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...