
Urządzenia i Akcesoria
Glace à la violette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
850 g
Składniki
La veille
-
jaunes d'œufs4
-
de sucre en poudre20 g
-
de lait entier500 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")20 gouttes
-
de sirop de violette150 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
178.9 kcal /
748.5 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
42.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frais et coloré
17 Przepisów
Francja
Francja