Galette individuelle à la confiture d'oignon et magret de canard

Galette individuelle à la confiture d'oignon et magret de canard

4.8 4 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons rouges coupés en deux
    500 g
  • de beurre , dont 300 g préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
    15 g
  • de sucre roux
    50 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de gingembre en poudre
    ½ c. à café
  • de vinaigre balsamique
    20 g
  • de miel liquide
    10 g
  • de crème de cassis
    10 g
  • de farine de blé et pour le plan de travail
    300 g
  • d'eau froide
    130 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de fromage à tartiner
    6 c. à café
  • de magret de canard fumé
    12 tranches fines
  • jaune d'œuf battu
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 723.7 kcal / 3027.9 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 51.1 g
Węglowodany 56.7 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 30.2 g
Sód 514.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...