Amandes sucrées à la cannelle

Amandes sucrées à la cannelle

4.9 156 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 bocal

Składniki

  • de beurre en morceaux
    30 g
  • de cannelle en poudre
    ½ c. à café
  • de sirop d'agave
    50 g
  • d'extrait de vanille
    1 c. à café
  • d'amandes non pelées
    300 g
  • de cassonade
    80 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 2600 kcal / 10793 kJ
Białko 64 g
Tłuszcz 185 g
Węglowodany 142 g
Błonnik 31 g
Tłuszcz nasycony 29 g
Sód 45 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...