Urządzenia i Akcesoria
Salsa pico de gallo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
500 g pomidorów dojrzałych, mięsistych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
-
30 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki30 g papryczek chili serrano bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
50 g cebuli przekrojonej na pół
-
1 łyżeczka soli
-
5 g liści kolendry, świeżych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
393.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
87.3 kJ /
20.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Makaron ryżowy z lekkim sosem dyniowym i tofu
40 min
Spaghetti z kaparami i anchois (TM7)
35 min
Zapiekane nachos z czterema dipami
40 min
Guacamole
15 min
Dhal z soczewicy ze szpinakiem i krewetkami
35 min
Marakuja Sour (moktajl)
10 min
Ryż z mielonym mięsem i olejem chili po syczuańsku
1 godz. 5 min
Koreańska sałatka ze spiralizowanych ogórków (TM6, TM7)
25 min
Pikantny kurczak z kokosowym ryżem
1 godz. 25 min
Zupa Pho ze spiralizowaną rzodkwią (TM6, TM7)
50 min
Gofry w stylu tostów francuskich z owocami jagodowymi
30 min
Zupa z pierożkami gyoza
25 min