Spiralized Roasted Root Vegetables

Spiralized Roasted Root Vegetables

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portion

Składniki

  • water to fill bowl halfway
  • turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    225 g
  • spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
    170 g
  • beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
    225 g
  • beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
    225 g
  • sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if
    necessary to fit the blade width
    170 g
  • potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    225 g
  • garlic cloves
    3
  • shallot halved
    60 g
  • butter, unsalted in pieces
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • black pepper, ground
    1 tsp
  • thyme, fresh leaves only
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 139.5 kcal / 583.6 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 19.4 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 383.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...