Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- water, to fill bowl halfway
- 225 g turnip, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 170 g spring carrot, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 225 g beetroot, golden, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
- 225 g beetroots, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
-
170
g sweet potato, peeled, ends trimmed. Trimmed if
necessary to fit the blade width - 225 g potato, waxy, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 60 g shallot, halved
- 60 g butter, unsalted, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, ground
- 1 tsp thyme, fresh, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 583.6 kJ / 139.5 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 383.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
All-in celery juice shots
5 Min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1 godz. 45 min
Roasted Chickpeas
1h
Steamed Corn on the Cob
25 min
Spring greens
10 min
Basic Green Smoothie
5 Min
Boosted Super Green Juice
10 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Beet-Tox (Metric)
10 min
Seitan
40 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min