Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Roasted Root Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portion
Składniki
-
water to fill bowl halfway
-
turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher170 g
-
beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if170 g
necessary to fit the blade width -
potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
garlic cloves3
-
shallot halved60 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground1 tsp
-
thyme, fresh leaves only1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
383.4 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
583.6 kJ /
139.5 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
19.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Browned beef mince
20 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Egg Salad Sandwiches
35 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min