Urządzenia i Akcesoria
Fermented Onions (with Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1534.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gut Health
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Fresh fig jam
55 min
Hummus
10 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Shirley Temple
5 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Berry Liqueur
25 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
ABC Nut Butter
10 min
Cilantro Lime Sauce
10 min