Urządzenia i Akcesoria
Fermented Onions (with Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1534.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gut Health
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Sauerkraut
12 godz. 15 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Beef stock paste
3 godz.
7 Seed Crackers
1 godz. 40 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min