Urządzenia i Akcesoria
Fermented Onions (with Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1534.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gut Health
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Brak ocen
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Fresh tomato chutney
10 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min