Urządzenia i Akcesoria
Fermented Onions (with Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1534.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gut Health
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
2 Std. 45 Min
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30 Min
Coconut Dhal
25 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min
Skinny Lemon Ginger Sour
15 Min
Carrot Top Pesto
5 Min
Gluten-free Bread
3 Std. 20 Min
Rye Bread
6 Std. 5 Min
Apple Onion Tea
15 Min
Tomato Soup
40 Min