Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portion
Składniki
-
cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
red bell pepper roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)595 g
-
garlic clove2
-
tahini30 g
-
paprika, smoked, ground1 tbsp
-
chicken breast fillet, skin on or skinless cut into 8 pieces395 g
-
water795 g
-
vegetable stock paste salt-free (see Tip)2 tsp
-
quinoa, white rinsed and drained200 g
-
patty pan squash cut into halves255 g
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
lemon juice2 tbsp
-
baby cos lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated1
-
almond, skin on roasted and chopped2 tbsp
-
lemon cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.7 mg
Białko
34.8 g
Kalorie
2083.1 kJ /
497.9 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
11.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Summer Bolognese Bowl
Brak ocen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Teriyaki deli chicken
40 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
High Protein Egg Bake
20 min
Marinated chicken with salsa
40 min