Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Zucchini Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter1000 g
-
Parmesan cheese100 g
-
garlic clove1
-
English celery stalks cut in small pieces100 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
carrots cut in small pieces100 g
-
bacon bits100 g
-
olive oil50 g
-
400 g minced porkminced beef400 g
-
cornflour (starch)2 tbsp
-
water4 tbsp
-
tomatoes cut in quarters400 g
-
tomato paste100 g
-
dried bay leaf1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves chopped4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1258.2 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
2749.7 kJ /
657.2 kcal
Tłuszcz
46.9 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Yogurt
11 godz. 40 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
French Omelet for Two
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min