Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Zucchini Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter1000 g
-
Parmesan cheese100 g
-
garlic clove1
-
English celery stalks cut in small pieces100 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
carrots cut in small pieces100 g
-
bacon bits100 g
-
olive oil50 g
-
400 g minced porkminced beef400 g
-
cornflour (starch)2 tbsp
-
water4 tbsp
-
tomatoes cut in quarters400 g
-
tomato paste100 g
-
dried bay leaf1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves chopped4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1258.2 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
2749.7 kJ /
657.2 kcal
Tłuszcz
46.9 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Pickled Onions
30 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Aperol® Spritz
10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Christmas spice mix
5 min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Maple-glazed Carrots
45 min