Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 4 godz. 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered225 g
-
carrots in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
dried beans e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight115 g
-
pearl barley rinsed60 g
-
beef meat (stew cut)570 g
-
bay leaf, dried1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
beef broth910 g
-
baby red potatoes halved340 g
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1027 mg
Białko
42 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4 Std. 55 Min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 Std. 45 Min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 Min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 Std. 5 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 Min
Fish and Chips
30 Min
Chocolate Nice Cream
2 Std. 5 Min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 Min
Meatball Subs
55 Min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 Min
Orange Julius
5 Min