Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
TM6 TM5

Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers

3.6 ( 8 ocen )

Składniki

  • 20 g olive oil
  • 30 g water
  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 180 - 200 g almond pulp leftover from homemade almond milk (see tip)
  • 1 tsp garlic powder
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 tsp ground linseed
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only, finely chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
99 kcal / 410 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy