Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
water30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
almond pulp leftover from homemade almond milk (see tip)180 - 200 g
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground linseed2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.1 g
Kalorie
410 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fermented Raspberry Shrub
128 godz. 10 min
Seed and Nut Bread
1 godz. 30 min
Paleo Sandwich Bread
1 godz. 30 min
Nut and Seed Butter
10 min
Almond milk
1 godz. 5 min
Coconut Milk
20 min
Almond Milk
6 godz. 10 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Almond Milk
8 godz. 40 min
Seeded Protein Crackers
30 min
Raw Chocolate Brownies
30 min