Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers

Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers

3.6 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    20 g
  • water
    30 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • almond pulp leftover from homemade almond milk (see tip)
    180 - 200 g
  • garlic powder
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground linseed
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • fresh rosemary leaves only, finely chopped
    2 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 99 kcal / 410 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...