
Urządzenia i Akcesoria
Spejlæg og blomkål med kartofler (1500 kcal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
-
smør skåret i mindre stykker60 - 100 g
-
rasp (se tip)30 - 50 g
-
vand500 g
-
kartofler skåret i 3 cm stykker700 g
-
blomkål opdelt i små buketter400 - 500 g
-
æg4 - 8
-
salt til tilsmagning
-
sort peber, stødt til tilsmagning
-
vegetabilsk olie til smøring
-
dild, frisk hakket, til servering
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
472 kcal /
1976 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
250 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: søndag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
Brak ocen
Brak ocen
25 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen