Magret de pato con puré de patatas

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 raciones

Składniki

Magret de pato al vacío
  • de agua
    3300 g
  • de sal
    150 g
  • magrets de pato con piel sin hueso
    2
  • de zumo de limón
    10 g
Puré de patatas
  • de patatas harinosas chascadas
    600 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de leche
    300 g
  • de mantequilla
    15 g
  • de nuez moscada molida
    1 - 2 pellizcos
Salsa
  • de zumo de remolacha
    150 g
    150 g de zumo de arándanos rojos
  • de mantequilla en trozos pequeños
    20 g
  • de maicena
    10 g

Wartości odżywcze na 4 raciones

Kalorie 1712.9 kcal / 7167 kJ
Białko 90.1 g
Tłuszcz 86.5 g
Węglowodany 147.6 g
Błonnik 14.2 g
Tłuszcz nasycony 49.3 g
Sód 60991.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...