Milhojas de vainilla con praliné de nueces pecanas

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
8 raciones

Składniki

Crema de vainilla y chocolate blanco (preparar el día anterior)
  • vaina de vainilla
    1
  • de nata (35% de grasa)
    500 g
  • de chocolate blanco en trozos
    200 g
Praliné de nueces
  • de azúcar
    150 g
  • de azúcar moreno
    50 g
  • de agua
    20 g
  • de zumo de limón
    ½ cucharadita
  • de nueces pacanas
    150 g
  • de aceite de coco
    1 cucharadita
Hojaldre caramelizado
  • de azúcar glas
    2 cucharada
  • masa de hojaldre (de 30x25 cm)
    1 lámina

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 621.5 kcal / 2605 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 49.1 g
Węglowodany 42.1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 23.3 g
Sód 130.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...