Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée de cava con bizcochos savoiardi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
6 raciones
Składniki
-
60 g de azúcar
-
400 g de nata (35% de grasa) (y 4 cucharadas para quemar la superficie)
-
80 g de cava
-
4 yemas de huevo
-
6 bizcochos savoiardi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
46.7 mg
Białko
4 g
Kalorie
1660 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 Años
16 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Crema de limón (Lemon curd)
25 min
Islas flotantes
1 godz. 45 min
Pudin inglés (Bread and butter pudding)
1 godz. 30 min
Merengue suizo
27 min
Triffle de maracuyá
4 godz. 30 min
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3 godz.
Barba de dragón
2 godz.
Masa quebrada
5 min
Scones de nata
25 min
Sabayón clásico (Espesar)
15 min
Pan de campo relleno con salsa de queso
3 godz. 30 min
Sabayón
15 min