![Crème brûlée de cava con bizcochos savoiardi Crème brûlée de cava con bizcochos savoiardi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ad9104de3773ed786d3cf3afbd14bb79/Derivates/a5df2d7b8c6dc7eec352c46f1c76838e47fbcda5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de azúcar
- 400 g de nata (35% de grasa) (y 4 cucharadas para quemar la superficie)
- 80 g de cava
- 4 yemas de huevo
- 6 bizcochos savoiardi
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1660 kJ / 397 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 46.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de limón y merengue
3h
Tarta panal
6h
Guiso de cochayuyo
14ч.
Pudin inglés (Bread and butter pudding)
1 Std. 30 Min
Flan tres leches
2h 30min
Tartitas de yogur y fruta fresca tropical
2h 30min
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15 min
Pudin de brioche con pera y crumble de nuez
4h
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 godz.
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Tarta Thermomix® gravedad zero
5hod. 30min
Sorbete de melocotón con nata
2 Std. 10 Min