Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bundt cake
- espray antiadherente
- 200 g leche
- 15 g de zumo de limón
- 340 g de harina de repostería
- ¼ de cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de nueces pacanas
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 240 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
Glaseado
- 150 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de frambuesas liofilizadas
- 30 g de clara de huevo
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario violeta
- 1 punta de cuchillo de colorante rosa
- 10 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1788 kJ / 427 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 56.7 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 156.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de chocolate almendrada
3 Std.
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2 Std. 30 Min
Roscón con mermelada de fresa y baño de chocolate
3h 15min
Bundt cake de nata y cítricos
1 Std. 25 Min
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Stollen
2h
Bundt cake de calabaza
1 Std. 30 Min
Cake de yogur y chocolate
1 Std. 30 Min
Tarta de chocolate y mantequilla salada
1 Std. 25 Min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1 Std.