Wraps de lentejas sin gluten

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 unidades

Składniki

  • de lentejas rojas partidas
    200 g
  • agua (el mismo peso que las lentejas hidratadas y escurridas)
  • de maicena
    20 g
  • de pimentón dulce
    1 cucharada
  • de comino molido
    1 cucharada
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mantequilla
    2 - 3 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 105 kcal / 441 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 236.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...