Bocadillo de Coleslaw con salmón

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 raciones

Składniki

  • 250 g de aceite de girasol
  • 1 huevo
  • 10 g de mostaza
  • 20 g de kétchup
  • 20 g de zumo de limón
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
  • 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
  • 250 g de repollo blanco en trozos de 3 cm
  • 150 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
  • 80 g de rabanitos en mitades o en cuartos
  • 250 g de salmón ahumado en tiras de 1 cm
  • 50 g de avellanas (con o sin piel)
  • 1 - 2 baguettes

Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1006.7 mg
Białko 19.1 g
Kalorie 2954 kJ / 706 kcal
Tłuszcz 51.5 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 47.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...